Werkwijze

Onze werkwijze

Kenninsmaking
Om te beginnen spreken we met je af in de betreffende woning zodat we, geheel vrijblijvend, direct deskundig advies kunnen geven over de eventuele verhuur van jouw woning of appartement. Wij geven je een advies over de te vragen huurprijs, we bespreken de voorwaarden. Wij zijn bekend met de regionale huizen- en huurmarkt. Er worden vooraf goede financiële afspraken gemaakt. Wij bespreken met jou alle mogelijkheden voor een optimale verhuur.
Verhuur begint

Om de woning optimaal aan te bieden worden er foto’s gemaakt en een duidelijke omschrijving van de woning, vervolgens gaan we zorgen voor een optimale marketing binnen ons eigen uitgebreide netwerk maar ook online via onze eigen website en via andere relevante websites zoals Pararius, Huurwoningen.nl en eventueel Funda. Ook via social media kanalen zoals Facebook, Instagram brengen wij de te verhuren woning onder de aandacht bij potentiële huurder.

De kandidaten

Alle bezichtigingen met potentiële huurder worden door ons geregeld en persoonlijk begeleid. Wij plannen de bezichtigen wanneer het beste voor jou en de kandidaten uitkomt. Na elke bezichtiging ontvangt van je van ons een terugkoppeling. Mochten er meerdere kandidaten geschikt zijn dan gaan we kijken in hoeverre het belang van jou nog meer tot zijn recht kan komen.

Huurcheck

Zodra wij een geschikte huurder gevonden hebben zullen we, in samenspraak met jou, de onderhandelingen voeren. Wij screenen de huurder zeer uitvoerig via Huurcheck.nl ten aanzien van kredietwaardigheid, authenticiteit van aangeleverde gegevens inclusief (internationaal) legitimatiebewijs. Verder zorgen wij ook voor de eerste maandelijkse huur en borgbetaling, voordat de nieuwe huurder jouw woning betrekt.

Huurovereenkomst

Wij stellen vervolgens de officiële huurovereenkomst op, dat kan ook eventueel in het Engels, volgens maken we een afspraak met jou en de nieuwe huurder voor ondertekening van de huurovereenkomst.

Sleuteloverdracht

Als de huurovereenkomsten getekend zijn maken we foto’s van de woning zoals deze is bij ondertekening. We nemen eventueel de stand van water, licht en electra op, de standen noteren we in een inspectierapport die we gebruiken bij de in- en uitcheck. Vervolgens vindt de sleuteloverdracht plaats.