Een fijn huis is fijn thuiskomen!

Ben je op zoek naar een leuke huurwoning in het rijk van Nijmegen of omgeving? Dan ben je bij Novio Living aan het goede adres. Nijmegen is natuurlijk een fantastische stad om te wonen met haar gezellige winkels en terrassen. Een veelzijdige stad met gelukkig veel verhuurmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke woning in het centrum, Nijmegen Oost of een appartement in Bottendaal. Je bent op zoek naar een leuke huurwoning maar je zoekt ook iemand die jou kan bijstaan?

Bij het zoeken van de juiste woning, die de regels kent en niet onbelangrijk een leuke woning vindt naar jouw wensen. NovioLiving kan jou daar in bijstaan.

Wij helpen jou bij het vinden naar dat ene leuke huis of als jezelf al een leuk huis hebt gevonden adviseren wij je graag over de dingen die er allemaal bij komen kijken zoals voorwaarden, de huurovereenkomst, de huurprijs en uiteindelijk de sleuteloverdracht. 

Kortom zoek je een nieuwe leuke woning en hebben wij op dit moment niet het aanbod? Dan helpen wij jou graag bij het zoeken van jouw nieuwe woning

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 024 – 848 07 26 of 06 45 75 29 89. Mailen kan ook naar info@novioliving.nl

Je betaald trouwens geen inschrijfgeld bij ons, ook niet als je een huis via ons huurt.