Wij vinden het belangrijk dat we de juiste huurder voor jou vinden, een onderdeel van de screening van de potentiële huurder is om een huurcheck uit te voeren. Standaard checken we op EDR, BKR, ID en desgewenst kunnen we ook checken op online betaalgedrag, telefonie en woonsituatie.

Huurcheck valideert onafhankelijk alle woningverhuurtransacties van de geregistreerde makelaars en ziet erop toe dat elke verhuurtransactie voldoet aan de eisen van huurwetgevingzorgplicht én verhuurveiligheid. Op deze manier verkrijgen huurders en verhuurders een betrouwbare verhuurtransactie en weet jij met wie je zaken doet.

Je ontvangt het verhuurcertificaat met een verslag over het uitgevoerde onderzoek van ons, een samenvatting van het totale verhuurdossier en het advies van Huurcheck. Jouw garantie op een veilige & verantwoorde dienstverlening.

Bovendien kan je kiezen voor de ‘Huurcheck Garantie’, de huurschadeverzekering via Lloyds, uniek in Nederland. Je hebt dekking op schade aan je woning en gevolgschade aan inboedel en gepaard gaande juridische kosten. Het verzekerd bedrag is €50.000,-. en dat voor een klein bedrag per maand, die je kan doorberekenen aan je huurders.

Wil je meer weten over Huurcheck? Neem contact met ons op door te bellen naar 024 – 848 07 26 of 06 45 75 29 89. Mailen kan ook naar info@novioliving.nl

Wij komen graag langs voor een vrijblijvendpersoonlijke toelichting.