Novio Living


Wij van Novio Living hebben veel ervaring in het aanhuren en verhuren van onroerend goed, doordat wijzelf eigenaar zijn van meerdere verhuurpanden kennen wij de markt als verhuurder erg goed en weten wij als geen ander wat de wensen zijn van een verhuurder. Door deze ervaring kunnen wij jou goed adviseren hoe jij het beste rendement kunt behalen met verhuur van jouw woning.

Bedrijfsprofiel


Door de vele ervaring die wij hebben op gedaan in de afgelopen jaren, richt Novio Living zich nu met toenemend succes op huurders en verhuurders die de expertise van Novio Living op het gebied van verhuur onroerend goed kunnen inpassen. De mogelijkheden hierbij zijn divers en uiteenlopend. Novio Living past zich graag flexibel aan naar de wensen van de (ver)huurders.

 

Maak kennis met ons


Wij informeren jou graag over onze diensten en mogelijkheden om de verhuur van jouw woning nog aantrekkelijker te maken. Wij maken graag een vrijblijvende kenningmakings afspraak op locatie. Tijdens het gesprek ontvangt je meer informatie over de diensten die wij als verhuurmakelaar jou kunnen bieden.