Wij van Novio Living hebben veel ervaring in het verhuren van onroerend goed, doordat wij zelf eigenaar zijn van verschillende panden en kennen wij markt als verhuurder erg goed en weten wij als geen ander wat de wensen zijn van een verhuurder. Door deze ervaring kunnen wij jou goed adviseren hoe jij het beste rendement kunt behalen met verhuur van jouw woning.

Vanzelfsprekend zijn we goed op de hoogte van de (laatste) verhuurwetgeving en kunnen jou begeleiden bij het gehele proces. Dat doen wij met veel plezier en enthousiasme en jij kunt op onze jarenlange expertise rekenen. Op onze werkwijze vindt je meer informatie

Wij vinden het belangrijk dat we een juiste huurder vinden en screenen de huurder zeer uitvoerig via Huurcheck.nl ten aanzien van kredietwaardigheid, authenticiteit van aangeleverde gegevens inclusief (internationaal) legitimatiebewijs. Wel zo fijn om je huis zonder zorgen te verhuren. 

Wij informeren jou graag over onze diensten en mogelijkheden om de verhuur van jouw woning nog aantrekkelijker te maken. Wij maken graag een vrijblijvende kenningmakings afspraak op locatie. Tijdens het gesprek ontvangt je meer informatie over de diensten die wij als verhuurmakelaar jou kunnen bieden.

Wil je meer weten over het verhuren van jouw woning? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 45 75 29 89. Mailen kan ook naar info@novioliving.nl